Το γραφειο μας

Το μεσιτικό γραφείο μας Το μεσιτικό γραφείο μας διαθέτει ακίνητα από όλη την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στο νομό Μεσσηνίας στην περιοχή της Πύλου, Μεθώνη, Φοινικούντα, Καμάρια, Πεταλίδι, Κορώνη, Γιάλοβα, Ρωμανός, Μαραθόπολη,.

Στο μεσιτικό γραφείο μας θα βρείτε ακίνητα στην Μεσσηνία και ιδιαίτερα στις περιοχές Πύλο, Μεθώνη, Φοινικούντα, Καμάρια, Πεταλίδι, Κορώνη, Γιάλοβα, Ρωμανός, Μαραθόπολη, Γαργαλιάνος, Κορυφάσιο κλπ. Ο στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη όσων ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην περιοχή μας, παρέχοντας πλήρη κάλυψη σε όλα τα στάδια μιας αγοραπωλησίας μέσω του εκτενούς δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών μας όπως λογιστές, πολιτικοί μηχανικοί και συμβολαιογράφοι. Πάνω από όλα όμως, θέλουμε όλοι όσοι μας εμπιστεύονται, ανεξάρτητα αν θέλουν να προωθήσουν ή να αγοράσουν ένα ακίνητο, να αισθάνονται ικανοποίηση ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Το μεσιτικό μας γραφείο θα το βρείτε στο πανέμορφο παραδοσιακό χωριό Ρωμανός δίπλα στα Γκολφ Costa Navarino, σε απόσταση 12 χλμ από την Πύλο, στο νομό Μεσσηνίας. Για οδικές πληροφορίες παρακαλώ κάνετε κλικ εδώ. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλώ κάνετε κλικ εδώ.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε.

Με εκτίμηση.

Κτηματομεσίτρια – Γιαννακοπούλου Δήμητρα

Γιαννακοπούλου Δήμητρα
Το γραφειο μας